Jeannot behandelingen

Injectables

By  | 

Drs. Anwar Thio is per 16 april 2016 één van de eerste erkende cosmetisch artsen van Nederland! Voor medisch-cosmetische behandelingen bent u dus in goede handen. Benieuwd welke behandeling Drs. Anwar Thio doet? Kijk dan onderaan de pagina!

Wrinkless en Drs. Anwar thio

Wrinkless is een zelfstandig bedrijf van drs. Anwar Thio, een arts die medisch-cosmetische behandelingen uitvoert. De cosmetisch arts van Wrinkless beoogt op een natuurlijke manier lijnen in het gezicht te laten vervagen en rimpels te verzachten, waardoor u een jongere en frisse uitstraling krijgt. Deze visie komt ook terug in de naam en het logo van het bedrijf.

De producten die de arts van Wrinkless gebruikt zijn niet-permanent en staan garant voor een hoge veiligheid, die ook op langere termijn bewezen is. Dit zijn botox, tijdelijke rimpelvullers, die gebaseerd zijn op lichaamseigen en natuurlijke stoffen, Aqualyx en fractional laser. In een gratis en vrijblijvend intakegesprek op één van de locaties kunt u met de arts overleggen wat voor u de beste behandeling is, en krijgt u een persoonlijk advies op maat.

Drs. Anwar Thio
drthio

Drs. Anwar Thio – Cosmetisch arts

Anwar Thio studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij heeft hierna in diverse ziekenhuizen ervaring opgedaan in het vak neurologie. Sinds 2004 heeft hij zich gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. Van 2005 tot 2011 is hij werkzaam geweest bij The Body Clinic, waarmee hij nog steeds samenwerkt. In augustus 2011 heeft dokter Thio het bedrijf Wrinkless opgericht.

Anwar Thio heeft als cosmetisch arts al meer dan 10 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het gebruik van rimpelvullers en botox voor het verzachten van lijnen en rimpels, het herstellen van jeugdige contouren en volume van het gezicht door middel van de zogenoemde liquid facelift, en het aanbrengen van vollere lippen. In 2009 was hij co-auteur van een wetenschappelijk artikel over een onderzoek naar handverjonging met Radiesse. Tevens verricht hij fractional laserbehandelingen ter verbetering van de huidstructuur en pigmentvermindering.

certificaat-NVCG-cosmetisch-arts

In 2007, 2008 en 2009 is Anwar Thio als een van de besten getest door de Consumentenbond. Ook is hij sinds 2008 gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Op 15 en 16 april 2016 heeft de NVCG met steun van minister Schippers en de KNMG de eerste nascholing georganiseerd voor gecertificeerde leden, ter verkrijging van de titel ‘Erkend cosmetisch arts’. Drs. Thio heeft deze nascholing met succes doorlopen en is daarmee één van de eerste erkende cosmetisch artsen van Nederland!

De recente aandacht in de media heeft ervoor gezorgd dat de consument zich steeds meer bewust wordt van het belang om voor medisch –cosmetische behandelingen naar een goede arts te gaan. Deze titel staat voor ervaring, kwaliteit, veiligheid en professionaliteit en is een keurmerk voor artsen die dit beroep op een verantwoorde wijze uitoefenen.

Mijn behandelingen

Aqualyx
Aqualyx is een waterige geloplossing voor injectie in het onderhuidse vetweefsel, waarmee het mogelijk is het vetweefsel in een probleemzone te activeren en middels de normale stofwisselingsprocessen af te breken.

aqyalyx-voor-na-fotos-buikvet

Meer informatie over deze behandeling? Klik hier!

Botox behandeling
Botuline toxine (Botox) is een natuurlijk eiwit dat wordt geproduceerd door de Clostridium Botulinum bacterie. Het eiwit zorgt voor een tijdelijke blokkade van de spier-zenuw overgang, waardoor de spieractiviteit vermindert. In de reguliere geneeskunde wordt een Botox behandeling gebruikt bij diverse neurologische aandoeningen. Al meer dan 20 jaar wordt gebruik van Botox toegepast voor cosmetische doeleinden.

rimpels-onder-ogen-botox

Meer informatie over deze behandeling? Klik hier!

Radiesse
Radiesse is een niet-permanente rimpelvuller gemaakt van synthetische calcium-hydroxylapatiet (CaHa) microdeeltjes in een gel op waterbasis. CaHa en de bestanddelen calcium en fosfaat komen ook voor in het lichaamseigen weefsel zoals tanden en botten, en is daarom volledig biocompatibel; er is dus voorafgaand aan een behandeling geen allergietest nodig.

radiesse-voor-na-22

Meer informatie over deze behandeling? Klik hier!

Hyaluronzuur
Door het inbrengen van kleine hoeveelheden hyaluronzuur in de vorm van een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel, wordt het vochtgehalte van de huid hersteld. Rimpels zullen daarmee verzachten of zelfs verdwijnen, maar er kan ook meer volume en contour gegeven worden aan uw gezicht of lippen.

hyacorp2

Meer informatie over deze behandeling? Klik hier!

Fractional laser
De gefractioneerde laser van Candela stuurt kleine warmte kolommetjes door de huid waardoor de huid wordt aangezet om nieuw collageen te vormen. Ook worden oude huidcellen vervangen door nieuwe gezonde huidcellen. Een fractional laser behandeling heeft de volgende effecten op uw huid: door stimulatie van collageen wordt de huid gladder, dikker en soepeler. De structuur van de huid verbetert, littekentjes worden minder en poriën kleiner. Ten slotte heeft de fractional laser een positief effect op kleine rimpeltjes en craquelé lijntjes. Hoewel ook hyperpigmentaties (zwangerschapmasker, ouderdomsvlekken) verdwijnen, komen deze weer terug als u zonder beschermingsfactor de zon in gaat.

laser-nieuw

Meer informatie over deze behandeling? Klik hier!