Jeannot behandelingen

Laserontharing

By  | 

lightsheer-diodelaserLaserontharing – Permanente ontharing
Laserontharing met de Lightsheer Diode Laser. Hiermee worden alle ongewenste haren verwijderd. Niet voor even, maar voor altijd. Dat gebeurt op een betrouwbare en comfortabele manier.

Hoe werkt laser?
Deze laser stuurt een hoog geconcentreerde lichtbundel naar de huid. Dat duurt maar een fractie van een seconde. Door de gekoelde tip beschadigt de opperhuid niet en kan de huid de permanente ontharing goed verdragen. Het gevolg: haren verdwijnen van zowel de gevoelige huid, zoals oksel en bikini, als van de robuustere huid, zoals de kin.

Welke haren?
Alleen haren met pigment verdwijnen met deze methode. Voor haren zonder pigment, dus witblonde haren, is elektrisch ontharen meer geschikt.
Tijdens de gratis intake kijk ik welke behandeling voor u het meest geschikt is.

Hoeveel behandelingen?
Permanente ontharing bestaat uit vijf tot acht behandelingen. Voor gezicht, bikinilijn en oksels ligt daar 5 tot 6 weken tussen. Voor de rest van het lichaam hanteer ik een periode van 5 tot 10 weken. Dit heeft te maken met het groeitempo van de haren op de verschillende lichaamsdelen.

Vergoeding?
Bij overbeharing is het soms mogelijk om van de ziektekostenverzekeraar een vergoeding te krijgen voor elektrische of laserontharing. Menzis is een van de ziektekostenverzekeraars, die – afhankelijk van uw pakket – laserontharing voor het gezicht vergoedt. Hiervoor heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig.

Tarieven Laserontharing;


Neusbrug Vanaf € 75,-
Bovenlip Vanaf € 75,-
Kin Vanaf € 75,-
Hals Vanaf € 75,-
Wangen Vanaf € 75,-
Zijkanten gelaat Vanaf € 75,-
Bakkebaarden Vanaf € 75,-
Nek Vanaf € 75,-
Schouders Vanaf € 245,-
Oksels Vanaf € 150,-
Bovenarmen Vanaf € 325,-
Onderarmen Vanaf € 325,-
Borsten Vanaf € 75,-
Borstharen (man) Vanaf € 250,-
Buik (vrouw) Vanaf € 250,-
Buik (man) Vanaf € 250,-
Rug Vanaf € 425,-
Bikinilijn Vanaf € 225,-
Bovenbenen Vanaf € 400,-
Onderbenen Vanaf € 350,-
Handen Vanaf € 75,-
Voeten Vanaf € 75,-
Borstharen (vrouw) Vanaf € 75,-