Jeannot behandelingen

Behandelingen Maria Galland

By  | 

De essentie van individuele schoonheid

Laat uw Maria Galland schoonheidsspecialiste uw eigen mozaïek maken van uw persoonlijke, schoonheidsverzorging en beleef deze onvergetelijke behandeling!

“De huid is een mozaïek van uiteenlopende behoeften, dat met schoonheidsverzorging op maat in stand gehouden kan worden”
Madame Maria Galland

soin_infiniblancMet de nieuwe en exclusieve Essences van Maria Gallland kan huidverzorging Jeannot deze zeer persoonlijk aanpassen aan iedere huidzone en zo unieke behandelingsresultaten bereiken, die u niet alleen direct kunt voelen, maar ook kunt zien.
 

Gezichtsbehandeling

Behoud de schoonheid van uw huid! De grote verscheidenheid aan cabineconcepten van MARIA GALLAND maken een individuele gezichtsverzorging mogelijk – voor elke behoefte, elk huidtype en elke leeftijd.

soin_mille_lumiereSOIN MILLE LUMIÈRE
SOIN MILLE LUMIÈRE is de champagne onder de behandelingen van Maria Galland. Voor een optimale uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking. Twee maskers, een weldadige massage en zeer hoogwaardige producten dragen bij aan een vermindering van rimpels, een herstel en versteviging van de huid. Hierbij worden de 1000 CRÈME MILLE en de 1010 SÉRUM MILLE gebruikt, die in combinatie met de andere producten en de vakkennis van de schoonheidsspecialiste optimale resultaten en ontspanning bieden.

maria_galland-01SOIN MASQUE MODELANT
SOIN MASQUE MODELANT, de miljoenen keren beproefde behandelingsklassieker van MARIA GALLAND, is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect, maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone.

SOIN MASQUE MODELANT YEUX
De behandeling SOIN MASQUE MODELANT YEUX zorgt voor stralende blikken. Om de tere oogpartij te verzorgen en glad te maken wordt een retinolconcentraat gebruikt dat rijk is aan werkstoffen – perfect tegen lijntjes en rimpeltjes rond de ogen. Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze werkstoffen. U merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen.

Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd. De oogpartij straalt jeugdig glad en fris.

De gereinigde huid wordt allereerst voorbereid op de modelage met een concentraat, voordat lokaal “probleemoplossers” worden aangebracht, die zijn afgestemd op de individuele behoeften. Het thermische effect van het masker dat daarna wordt aangebracht, zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal kunnen worden ingesluisd en dat de resultaten buitengewoon zijn: de huid wordt verstevigd en krachtig. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.

Deze exclusieve behandeling is ideaal voor de huid vanaf 40 jaar, die zeer hoge eisen stelt. Ervaar 90 minuten puur weldadig genot!

Bekijk hier de tarieven voor de Maria Galland gezichtsbehandelingen.