Jeannot behandelingen

Microdermabrasie

By  | 

mattioli

Over Microdermabrasie

Het italiaanse bedrijf Mattioli Engineering heeft een lange traditie in het ontwikkelen van moderne microdermabrasie-apparatuur. Door de vele jaren ervaring zijn de systemen steeds beter geworden en is de kennis over het gebruik ervan toegenomen, waardoor het nu mogelijk is om een breed scala aan indicaties efficiënt te behandelen. Met de microdermabrasie-systemen van Mattioli worden de behandelingen op een veilige manier uitgevoerd.

Oppervlakkige huidcellen verwijderd

microdermabrasieBij microdermabrasie slijpt de schoonheidsspecialist een dun laagje van de opperhuid af. Deze behandelingsvorm is vooral geschikt voor mensen met huidaandoeningen zoals veel pigmentvlekken of acnelittekens. De moderne microdermabrasie is, in tegenstelling tot de traditionele methode, nauwelijks pijnlijk. Er is geen verdoving en geen voorbehandeling nodig. Een fijne straal (steriele) kristallen verwijdert de oppervlakkige huidcellen. Gevolg: een stralende, gezonde huid met minder oneffenheden.
Behandeling is op drie diepteniveaus mogelijk:

1. Oppervlakkige behandeling van de dode cellenlaag in de opperhuid, de zogenaamde peeling
2. Diepe behandeling van de opperhuid
3. Diepe behandeling tot in de lederhuid

De huid kan na behandeling enige uren tot dagen rood en eventueel opgezwollen zijn. De specialiste geeft duidelijke adviezen mee voor nabehandeling.

Tarief Microdermabrasie


Behandeling € 85,-

Bekijk hier de uitgebreide tarieven voor de Microdermabrasie behandelingen.