Huidverbetering Jeannot

NIEUW: Hannah Huidcoach!

By  | 

Vanaf deze week kunnen wij bij Huidverbetering Jeannot ook Hannah behandelingen uitvoeren. Na een aantal cursus dagen mogen wij ons officieel Hannah Huidcoaches noemen! 

De doelstelling van een Hannah huidcoach is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van de Hannah methode, producten en technieken. Hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jij als mens helemaal centraal staat. Je wordt met empathie door de huidcoach behandeld met huidverbetering als doel. De Hannah producten worden ook speciaal op je huid afgestemd, want iedere huid is uniek! Het thuisgebruik van de Hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om je huid te verbeteren. De huidcoach begeleidt, maar zelf zal je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen.

Eerste herstellen, dan behandelen

Wanneer de huid dient te worden verbeterd, zal deze in eerste instantie moeten worden hersteld om haar überhaupt goed te kúnnen behandelen. Op een onvoorbereide huid zullen de hooggedoseerde werkstoffen uit de hoogwaardige hannah producten namelijk niet optimaal werken en qua resultaten dus helaas veel te wensen overlaten! Huidherstel houdt bij de hannah huidcoach in, dat de huid dus eerst in conditie wordt gebracht vóórdat deze effectief behandeld kan worden. Een hannah huidcoach is in staat om het meest optimale resultaat uit de behandelingen, producten en klantbenadering te halen. Dit leidt tot een uitzonderlijk hoge mate van klanttevredenheid alsmede loyaliteit!

Meten = weten!

Meten is weten, want daar begint alles mee! In een eerste gesprek bij de hannah huidcoach worden de wensen van iedere cliënt eerst helder besproken. De hannah huidcoach bekijkt de huid vervolgens nauwkeurig en maak
t een gedegen en individuele huidanalyse met behulp van de hannah Skin Analyzer. Op basis van deze professionele huidanalyse, wordt een effectief behandelplan gemaakt. Uitgebreide persoonlijke aandacht voor, en voortdurende begeleiding ván de cliënt zijn hierbij enkele van de belangrijkste kernwaarden!