Over Jeannot

Ik ben Jantje Boven. Geboren en getogen in Oostwold. Toen ik 25 jaar geleden begon met mijn praktijk voor huidverbetering, was de naam Jeannot dan ook snel gevonden. Na een loopbaan in de bloemen, ben ik gegaan voor mijn passie; de overtreffende trap van verzorgen, het daadwerkelijk verbeteren van de huid, van mannen en vrouwen. Door de jaren heen ben ik steeds meer gaan focussen op de behoeften van veel klanten in de regio, het oplossen van echte huidproblemen als gevoelige huiden, slechte conditie van de huid.

Mijn aanpak is daarbij, net als ik zelf, rustig, no nonsens, en met aandacht voor mijn individuele klant. Juiste combinatie van een heerlijke comfortabele behandeling met massage, en de meer high tech, grensverleggende behandelingen met apparatuur, maken mijn vak uitdagend en leuk.

Bovendien kunt u als klant kiezen voor wat op dit moment voor u belangrijk is. Op het gebied van huidverbetering zijn er steeds weer mogelijkheden, producten en technieken. Ik volg als huidspecialist uiteraard al deze ontwikkelingen op de voet. Regelmatig bezoek ik trainingen, waar ik zowel de techniek als de praktiche toepassingen leer. De verplichte nascholing, het bijwonen van seminars en het sparren met vakgenotenzorgen voor een actualisatie van mijn kennis en kunde.

_jeannot07Net als de cosmeticabrache sta ik niet stil. Ik kijk kritisch naar mijn behandelaanbod en optimaliseer nodig indien mogelijk. Bij de branche organisatie ANBOS haalde ik de specialisatie ontharen. Voor zowel elektrisch als laserontharing kunt u dus met een gerust hart bij mij terecht. Een ander veel gevraagde specialisatie is de Mesotherapie. Dit is een antirimpelbehandeling. Waarbij ik werkstoffen diep in de huid sluis, zonder naalden en pijnloos. Onlangs heb ik geïnvesteerd in een nieuw revelutionair apparaat, de Oxyjet (zuurstofinjectie).

Ik weet goed waar mijn grenzen liggen, en werk voor een aantal disciplines samen met andere specialisten. Dr. Anwar Thio is elke 8 weken in mijn praktijk aanwezig voor gespecialiseerde injectables. Voor permanente Make up, een uitkomst voor u als u ogen en/of mond zonder dagelijkse inspanning wil accentueren, werk ik samen met Farah Zenouzi. Zij is ook een professioneel visagiste, en kent de ins en outs van een perfecte Make up.

_jeannot06Natuurlijk spelen de producten een grote rol in zichtbaar en voelbaar resultaat. Zowel in de cabine en tijdens de behandeling, als ook voor u thuisverzorging. Samen zijn wij nu een maal nog sneller in staat een snel en optimaal resultaat te verkrijgen.

Ik kies daarom voor de unieke concepten en merken van Maria Galland, Deynique, Medik8,Vetia Floris en Le Clerc. Merken die passen bij mijn visie en werkwijze; vooruitstrevend, kwaliteit, veilig en af te stemmen op uw individuele behoeften en wensen. Deze merken hebben duidelijke filosofie en zijn prettig en gemakkelijk in het gebruik.

Omdat steeds meer klanten vragen naar een goede houddbare, en kwalitatief uitstekende make up, heb ik het franse merk Le cleric gekozen. Subtiel of juist opvallend, en altijd passend bij de trends.

Ik vind het belangrijk dat u naast effectieve behandelingen en aandacht, een prettige en ontspannen sfeer te kunen bieden. Mijn landelijke gelegen instituut in het Groningse Bellingwolde is ingericht met hout en rustige kleuren.

Naast 2 cabines is er een ruimte waar u kunt plaatsnemen voor een heerlijke kop koffie of biologische thee. Alles is er op ingericht u een moment voor uzelf te laten ervaren; even los van alledag en afgestemd op uw wensen. Door de jaren heen mag ik veel tevreden en enthousiaste klanten telkens weer begroeten.

Ook u bent van harte welkom in mijn schoonheidssalon!

Graag tot ziens,
Jantje Boven

huidverbetering

logo_anbosHuidverbetering Jeannot is aangesloten bij ANBOS. Het doel van ANBOS is de kwaliteit van het beroep en de beroepsuitoefening te bevorderen, zodat ondernemers in de schoonheidsverzorging zich kunnen onderscheiden en een goede en verantwoorde dienstverlening kunnen bieden.