Jeannot behandelingen

Nora Bode OXYJET Leo de Luxe zuurstofbehandeling

By  | 

De Nora Bode OXYjet zuurstofdrukinjectiebehandeling de non-invasieve facelift methode voor anti-aging en huidverbetering, zonder naalden of pijn, veilig en effectief. Kortom een omgekeerde schoonheidsbehandeling van binnenuit (basaalcellenlaag) tot aan de oppervlakte van de huid. De Nora Bode verzorgingsproducten bevatten dezelfde werkstoffen, als de serums die gebruikt worden in onze behandelingen. Hierdoor optimaliseren en stabiliseren deze samen het behoud en resultaat!

Hoe werkt het?

nora-bode-01Stap 1:
Het verwijderen van alle make up met de BeautyTOX Gentle Cleansing Milk. Dan milkrestanten verwijderen en de huid verfrissen met de Nora Bode lotions zonder alcohol: BeautyTOX Pure Toning Face Lotion. Skin Refiner Lotion (bevat licht fruitzuur). Ter voorbereiding op de zuurstofbehandeling een peeling doorvoeren met Enzyme Exfoliating Cream of met de Gentle Peeling Cream. Geheel afnemen met een warme compres en lotion.

nora-bode-02Stap 2:
OXY Clear Lotion aanbrengen op gelaat, hals en decolleté en een intensieve reiniging doorvoeren met de OXY Clear en Cold Laser blauw lichttherapie (Bio Blue Light). Door deze reiniging worden de poriën gereinigd, bacteriën die op de huid zijn, en dode huidcellen verwijderd.
Met als gevolg: Een schonere huid die beter werkstoffen en verzorgingsproducten kan opnemen. Dit onderdeel kan ook gecombineerd worden met andere behandelingen. Geheel afnemen met een warme kompres en lotion.

nora-bode-03Stap 3:
Zuurstofdrukinjectie zonder naalden met het gepatenteerde OXYjet systeem. Bij zuurstofdrukinjectie worden diverse serums in 1 minuut tot in de basaalcellenlaag geplaatst zonder hierbij de huid te beschadigen of littekens te vormen. De behandeling vindt plaats op decolleté, hals en gelaat waarbij alle probleemzones: rondom en de lippen, de neus-lippen-plooi, rondom de ogen, de denkrimpel en evt. dwarsrimpels op voorhoofd en wangen met extra hiervoor ontwikkelde serums worden behandeld. Dit is geheel pijnloos maar uiterst effectief. Onze methode heeft diverse medische studies die dit onderbouwen!

nora-bode-04Stap 4:
Met de OXY Tone applicator met een polyroterende kop en blauw collageen licht therapie wordt het OXY Tone Serum ingemasseerd. Met als gevolg: een betere doorbloeding, extra stimulatie van de aanmaak van collagenen en elastine, een intensieve massage van de gelaatsspieren, geheel pijnloos en voelt zeer aangenaam.
Deze massage wordt doorgevoerd op gelaat, hals en decollete en bij de lichaamsbehandelingen voor de buste en voor de behandeling van cellulite en striae. Bij een atrofische en/of verslapte huid kan deze massage geintensiveerd worden door het gebruik van Cold Laser Rood lichttherapie (Bio Red Light).

nora-bode-05Stap 5:
Met zuurstofspray en het bijbehorende serum worden de hiervoor gebruikte serums, die in de verschillende huidlagen zijn gebruikt, afgesloten. Dit geeft alleen een oppervlakkige hydratatie van de opperhuid. Of wordt gebruikt na het uitreinigen van acne. Zuurstofspray kan ook samen met de Ceromone Hydramine Ampullen gebruikt worden na de Nora Bode OXYCrystal microdermabrasie of als extra hydratie na de zon en sauna.

nora-bode-06Stap 6:
Ter afsluiting kunnen verschillende maskers de behandeling afsluiten. Voor de extra behandeling van de tere huid onder de ogen wordt BeautyTOX Activator aangebracht en daar overheen BeautyTOX Caviar Collageen Patches. Deze behandeling kunt u ook thuis voorzetten. Het verdere gelaat, hals en decollete wordt behandeld met het Cool Moisture Mask. Als afwisseling in een kuurbehandeling kan ook een Caviar Collageen of een Aloe Vera Collageen Vliesmasker gebruikt worden in combinatie met het Cool Moisture Mask.

nora-bode-07Stap 7:
Over bovengenoemde maskers wordt het pure zuurstof-aroma-inhalatie-masker geplaatst. Dit kan verrijkt worden met een aroma naar keuze. De huid wordt nogmaals vanuit binnenuit van zuurstof voorzien. Het zuurstofgehalte wat wij nog inademen in nog maar 21%. Hiervan gaat het grootste gedeelte naar onze organen. Om cellen te kunnen delen voor onze huid, heeft onze huid zuurstof nodig wat vanuit het bloed wordt opgenomen. Indien de haarvaten die dit transporteren afsterven komt er geen zuurstof meer in deze cellen en krijgen deze cellen geen energie om nieuwe te produceren. Met als gevolg: huidveroudering.

nora-bode-08Stap 8:
Deze laatste fase wordt afgesloten met de Nora Bode verzorgingsproducten. Deze bevatten dezelfde werkstoffen als tijdens de behandeling gebruikt. BeautyTOX Splendid Cream -oogcreme, BeautyTOX Lip Cream en de BeautyTOX Care Fluid -serum. Voor de rijpere huid kunnen verzorgingsprodukten uit de Ceromonelijn, INtact Lipofilling nog extra gebruikt worden.
 
Huidverbetering Jeannot informeert u graag over de mogelijkheden van deze zuurstofdrukinjectiebehandelingen voor het gelaat en lichaam en de bijbehorende verzorgingsproducten.
 
Bekijk hier de uitgebreide tarieven voor de OXYJET zuurstofbehandeling.