Laatste Nieuws

Oxyjet Nora Bode video

By  | 

Met zuurstofdruk een mooi huid!

Voor uw specifieke huidproblemen worden hiervoor ontwikkelde werkstofconcentraten op de probleemzones aangebracht en met gepulseerde pure zuurstofdruk diep in de huid ingesluisd – OXYjet, zuurstofdrukinjectie zondernaalden,zacht effectief en veilig!

Het werkingsbewijs!
Al in 1997 heeft het internationeaal gerenomeerde Frauhofer Institut fur Biomediznische Technik in St. Ingbert de, bij de OXYjet-behandeling ingezette gepulseerde zuurstofdrukinjectie op menselijke huidweefsel getest. Een speciaal Nora Bode cosmetische preparaat werd op de huid aangebracht en met OXYjet-systeem “ingesluisd” vervolgens werd het huidweefsel onderzocht:

Het resultaat: Reeds na een minuut was het preparaat diep in de huid ingedrongen en is de basaalcellenlaag een werkstofdepot gevormd – geheel zonder naalden of injecties!

oxyjet-zuurstofbehandeling

Wat zegt de pers

NORA BODE en de OXYjet-behandeling zijn allang geen geheimtip meer. Sterren over de gehele wereld weten deze competentie en techniek te waarderen! Sterren als Madonna, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow en de Duitse actrices zoals Suzanne von Borsody, Christine Neubauer en Ruth Maria Kubitschek genieten al sinds ennige jaren van de OXYjet methode om zich op natuurlijke wijze jong te houden.